Page 1 of 1

malaga, ym epsanian etelärannikko

Posted: 25.1.2010 23:39:37
by laban
ryanair aloittaa lennot malagaan, joten oisko sielläpäin jotain spotteja missä ois mahdollisuudet harrastaa lajia? suht nihkeästi löysin mitään infoa tuoltapäin, ja monesti tulee tietty vastaan kieli joka ei paljon hombreja ja locoja pidemmälle taitu :lol:

tuli vaan yks päivä mieleen tuo malaga kun katsoin että ainakin lennot sais halvalla eli hinta syynä kohteeseen..

Moro!

Posted: 2.2.2010 10:02:37
by Maza
Malagan ympärillä on aivan mahtavia sukelluskalastus mestoja.

Jos vaan espanjaa hieman osaisi niin auttaa kovasti.

Malagasta kolme tuntia bussilla länteen niin Gibraltr alka jo lähestyä. Siitä vielä pari tuntia länteen niin ollaan jo Portugalissa.

Portugalissa Sagres enempi kalaa mutta kova aallokko ja kova rannikko.

Rapo ja Jaatinen on käynyt viime aikoina siellä etelä espanjasa. Rapo kävi ihan rannasta vetämässä. Pitää kuitenkin muistaa, että siellä on kovat virtaukset. Ja aina pitää käyttää poijua ja yösukellukselle ei kannata mennä.

Lähtekää kokeilemaan!


Maza

Posted: 24.6.2012 17:00:42
by Paloski
Onko suomalaisten suosimassa Fuengirolan tai Malagan lähellä alueita joilla voisi pistäytyä, jos ei halua niin isoja määriä kalaa. Vai kannattaako lähteä päivän reissulle Gibraltarillem kun siellä on varmasti kalaa? Alue on aika tiheään asuttua, mutta olen löytänyt pari paikkaa, mitkä ajattelin käydä kokeilemassa ennen kuin lähden pitemmän matkan päähän. Tai sinnehän on vain puolentoista tunnin matka :)

Onko alueella (Fuengirola/Marbella) liikkeitä mistä saisi nuolia, siimaa ja muuta?