Norjaan kalaan! Vinkkejä kaivataan.

Moderator: Maza

hyviskylis2
Posts: 18
Joined: 23.5.2011 12:38:50
Location: Turku, Finland
Contact:

Norjaan kalaan! Vinkkejä kaivataan.

Postby hyviskylis2 » 16.6.2011 10:02:23

Olemme lähdössä 9 paikkasella pakulla liikenteeseen tornioon ja siitä Ruotsin ja Norjan läpi lofooteille, josta pohjoista pitkin aina Venäjän ja Suomen rajalle ja sieltä pudottaudutaan takaisin etälään.

Tässä about tämän hetkinen reittimme.

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... urce=embed

Matkanvarrella liikkuneilta tai siitä jotain tietäviltä kaikenlainen info on paikallaan. Lofooteista sen verran että missä siellä kannattaa oleskella? Näillä näkymin otamme lautan Bodosta about lofoottien kärkeen (maksaa about 30-40e per tyyppi. pystyykö joku varmistamaan?) jossa tarkoitus olla 3-4 yötä. Vinkkejä kokeneilta kaivataan.

Kiitos jo etukäteen ja anteeksi jos sama topikki on jo olemassa.

User avatar
Maza
Posts: 3098
Joined: 4.11.2004 0:43:32
Location: Uusikaupunki, Finland

YO!!!

Postby Maza » 16.6.2011 11:54:04

Saltstraumen on tietenkin ykköspaikka, mutta siellä tarttisi venettä tai sitten jos ette pysty vuokraamaan niin sitten tää mest on hyvä mahdollisuus saada hallibutteja, ne on ihan 5-10 metrissä

Ja sitten toi Skrovan saari, se on ihan ykkösmesta. Siellä on leirintä alue ja mahtavia lyyria näkyy pinnasta, varsinkin tolla itä reunalla...

Tossa linkki google mappiin johon merkkasin noi paikat.

Maza


http://maps.google.com/maps/ms?authuser ... 10d5ffd805

Klikatkaa tosat, omat paikkamerkinnät.

User avatar
aarno
Posts: 5
Joined: 30.10.2009 11:53:46
Location: Tampere

Postby aarno » 19.6.2011 21:01:56

Terve vaan täältä Tampereelta.
Tämän otsikon alle varmaan mahtuu lisääkin Norja aiheeseen. 

Onko jollain kertynyt kokemuksia ihan tuolta pohjoisimmasta Norjasta? Valmiiksi tiedossa paikkoja mihin kannattaisi mennä tai vähän vihjettä millaisia paikkoja kartalta metsästää?

Tarkoitus on suunnata Inariin heinäkuun viimeisellä viikolla ja tehdä sieltä käsin 2-3 päivän isku Norjan puolelle. 

User avatar
Maza
Posts: 3098
Joined: 4.11.2004 0:43:32
Location: Uusikaupunki, Finland

linkki

Postby Maza » 20.6.2011 9:07:38

Tässä linkki vanhaan keskusteluun!!!!

maza

http://www.teamkampela.com/c/MezaBoard/ ... ght=skrova

User avatar
aarno
Posts: 5
Joined: 30.10.2009 11:53:46
Location: Tampere

Postby aarno » 20.6.2011 23:24:09

Kiitoksia.

Onhan tuokin varmaan tullut tässä luettua kun olen asiaan koittanut perehtyä. Olisi pitänyt ehkä tarkentaa että tuolta Venäjän päädystä hain tietoa alunperin. Sieltä ei tunnu hirveästi tarinoita löytyvän ainakaan netin syövereistä.

Nyt kuitenkin tässä asiaa mietittyäni on tuo matkasuunnitelma ottanut hieman uutta muotoa. Sen sijaan että ajettaisiin Inarista jäämerelle ja takaisin, on huomattavasti mielenkiintoisempi ajatus kiertää tuolta lännemmän kautta lenkkiä ja suunnata sieltä itää kohti ja alas Inarin kautta takaisin.

Nyt saattaakin sitten ongelmaksi muodostua se, että noita mielenkiintoisia mestoja ja paikkoja missä porukkaa käy ampumassa mahtuu matkan varrelle jo niin paljon että joudun vielä pian soittamaan lisää kesälomaa..! :shock:

User avatar
Maza
Posts: 3098
Joined: 4.11.2004 0:43:32
Location: Uusikaupunki, Finland

HYVÄ!!!

Postby Maza » 21.6.2011 11:05:47

Selkeästi, jäämeri on ollut sukelluskalastajille haastava paikka. Paitsi, että sitä Jätti Rapua on siellä paljon....

Mutta ehdottomasti suekklluskalastus on parempaa asteen läänempänä.

tsemppiä ja laittaa viestiä miten reissu meni...

Maza

hyviskylis2
Posts: 18
Joined: 23.5.2011 12:38:50
Location: Turku, Finland
Contact:

Postby hyviskylis2 » 21.6.2011 13:15:57

Kiitos vinkeistä!

Lasken itseni ja seurueeni vielä keltanokiksi lajin suhteen. Saltsraumen on ehkä tarkoitettu hieman kokeneemmille. Korjatkaa jos olen väärässä.
Kirjoitettuani Saltstraumenin googleen, huomasin heti youtube pätkän jossa oli vedenalainen tornado käynnissä. Säikähdin että tuonnekko pitäisi mennä lajia harrastamaan, mutta nopeasti kävi selväksi että paikassa on kova vuorovesivirtaus. Paikanpäällä kyselemällä saa jonkun kartan ja kellon aikoja,jolloin veteen tohtii mennä. Tuolla pitää ehdottomasti mennä käymään, mikäli pyörteitä ei ympäri vuorokautta ole.

Skrova näytti kuvahakutuloksissa kuvankauniilta pikkukylältä laguunien keskellä. Lofoottien Hawaijille pitänee myös mennä käymään.

Vuokra veneistä sen verran, että minkä "ajokortin" tarvii että tuollaisen vuokralle.

User avatar
Tapsa
Posts: 1826
Joined: 12.11.2004 15:53:00
Location: Turku
Contact:

Postby Tapsa » 21.6.2011 14:55:15

jee juurikin skrovaan ollaan menossa 7 hengen poppoo ja majoitus
ivarin mökkiin.

elokuun alussa liki pariviikkoo (jos oikeen venyttää...)

Mutta ..odotaen , sitä JYTKYÄ !! (jytkyllä tarkoittanen jette stoora abborra/mikävaan yli 12 kiloinen)


Tuonne tarkoitus vääntää jotain,kun on väännettävää.
http://www.touhula.net/Lofootit2011.htm

Dokumentuaaliset tuotteet on jo pakattu reppuun oisko 10 kiloo VHSssää ;)
On stillii ja liveä...


ja justkin tuo Skrova, kun on silleen mainostettuna pohjoinen Havaiji.

Niin joo sulla oli kysymys. se vene politiikka.
Ei mitään käsitystä. oletettavasti rahalla saa. ja eiköhän tuolla ole niitä pienveneitä tarjolla. Kandee ennakkoon kysellä /varata jos haluaa varman päälle pelata.


Itsellä myös tarkoitus ottaa laitesukellusvermettä mukaan, jotta pääsee piipahtamaan 4kympin tuolla puolen.
Jotta joulukuussa kun allakka näyttää omalle kohdalle viralliset 4kympit, niin tietää mitä on elämän kaaren huonommalla puolella ;) Vielä mennään ylämäkeen, mutta kohtahan tuo kääntyy... vai...


Netti.. youtube. ja kampelan palsta on kyllä aikas riittämiin kertoilemaan lofooteista ja pohjoisemman norjan seikkailuista, jotta eiköhän tsekkailtavaa riitä ensinälkään.
Mutta vaatii kyllä aika varmasti sen henk koht paikanpäällä käymisen. guurrnn...
"kisaaja" no: 76.

http://www.touhula.net

User avatar
Maza
Posts: 3098
Joined: 4.11.2004 0:43:32
Location: Uusikaupunki, Finland

Tapsa!!!!

Postby Maza » 21.6.2011 16:57:04

Oletteko siis menossa kahdeksi viikoksi Skrovan saarelle. Aivan mahtavaa...Hei ota sm-norjan gepsi messiin. Lainasin omani Levoselle. Näytän sulle sieltä ne Skrovan saaren parhaat mestat, ellet jo tiedä.

Hyvä Suomi hyvä Norja....

Varovaisesti niitten pullojen kanssa Tapsa. En ole kaikista TUKAREIN tyyppi niin ota easysti.

Maza

User avatar
aarno
Posts: 5
Joined: 30.10.2009 11:53:46
Location: Tampere

Postby aarno » 2.8.2011 14:27:57

No nyt on norjan reissu tehtynä. Hieno reissu ja takaisin pitäisi tietysti päästä heti kun taas vapaa ja rahoitus kohtaavat oikeassa suhteessa.

Seatti starttasi Tampereelta yhdeksän aikaan aamulla kohti Altaa ja teltta oli kasattuna skillefjordnes nimisen niemen laelle yhden jälkeen yöllä, vaikka päivältähän tuo silti vaikutti kun näin pohjoissa oltiin.

Aamuksi olin kartalta ja netin syövereistä selvittänyt paikkaa jossa kissakalaa oli kuulemma nähty ja syvyydet kohtalaisia. Årøyan saaren ja mantereen välissä oli mukavan näköinen matalikko ja sen ympärillä taas vettä riitti vaikka muille jakaa. Paikan kohdalla sattui olemaan vielä levennys johon auton sai parkkiin joten siinä sitten kamat niskaan ja veteen. Vesi oli luonnollisesti huikean kirkasta ja aallot hieman toista luokkaa kuin Kaukajärven aavoilla. Melkein saman tien spottasin ensimmäisen kissakalan viidessä metrissä! Vaikutti aika pieneltä mutta sukelsin lähemmäksi tutkimaan tilannetta ja totesin kaverissa olevan kuitenkin ainesta päivälliseksi. Löysäsin rauhassa toisen kumin tykistä pois ja kävin keskeytämässä kaverin ruokailuhetken tarkkaan harkitulla niskalaukauksella. Pinnalle tuotuna sain todeta että kala olikin ihan hyvän kokoinen ja paino jossain 4-5 kilon paikkeilla! Niin se vain huijaa kirkas vesi ja tasainen pohja. :)

Kiertelin vielä paikalla ja tein sukelluksia neljästä metristä hieman päälle kymppiin mutta ruokakalat oli jo koossa ja emäntäkin vaikutti aika tylsistyneeltä joten ei muuta kun rannalle fileoimaan saalista. Sorapohjalla oli paikoittain paljon simpukoita joten varmasti ei paikan ainoa kivenpurija ollut kyseessä.

Hieman jäi vielä mietityttämään josko olisi pitänyt käydä vielä paremmin tutkimassa matalikon reunoja karikoiden toivossa mutta tälläkin kalalla saimme jo mahan täyteen ja Altan leirintäalueelle majoituttuamme lahjoitin loput suomalaiselle lapsiperheelle joka telttaili vieressämme.
Ihmeissään olivat kun eivät moisesta kalasta olleet kuulleetkaan mutta tyytyväisenä ottivat fileet vastaan. :) Vesi oli muvavat 14 astetta joten 5mm puvulla pärjäsi hienosti ja yllättävän vähän veneliikennettä. Saarelta käsin olisi ollu myös mielenkiintoista käydä dyykillä.

Seuraavana aamuna starttasimme kohti Kvalsundetin siltaa, eli Hammerfestin vierustoille. Virtaus näytti kohtuulliselta ja päätin kokeilla onneani täälläkin. Kamat päälle ja sillan alle siis. Pohja oli kivikkoinen ja syveni aika jyrkästi. 10 metrin paikkeilla oli virran uurtamaaa kalliota ja sen pälle valuneita lohkareita joten oli helppo löytää väijypaikkoja kunhan vaan hieman varoi sillä pohja oli aivan täynnä merisiilejä, meritähtiä, simpukoita ja muuta mukavaa ihmeteltävää. Kalaa näkyi joka paikassa kun hetken väijyi pohjalla mutta niin olivat pieniä muutamaa kauempana näkynyttä kohtalaisen kokoista varjoa lukuunottamatta että jätin ampumatta. Hieno paikka silti vaikkakin vähän vilu alkoi jo tulemaan vajaan parin tunnin dyykin jälkeen sillä vesi oli vain 7 astetta. Kovin kauas rannasta en itsekseni uskaltautunut sillä virtaus otti kyllä pinnassa mukaansa. Rannan lähellä tosin oli helppo aina palata takaisin.

Sillan alta P-paikalta tapasimme Ruotsalaisen pariskunnan ja kävimme kahvit juomassa heidän asuntoautossaan. Äijä tiesi kertoa että nousuveden aikaan kalaa on kovastikkin mutta virtaus on todella kova. Sillan alta menevää tietä eteenpäin jatkettaessa on kuulemma iso kivi jonka päältä kehui joitakin vuosia sitten saaneensa 27 peräkkäisellä heitolla kalan ennen kuin piti pari tyhjää kelata välissä ylös..! Ruoka kokoista mutta ei mitään isompaa sillä kertaa. Sen verran oli virrassa sukeltelu syönyt mehuja miehestä että päätimme suunnata kohti Lakselviä ja jätin kiven tällä kertaa tarkistamatta.

Lakselvissä pohjassa avautui taas uusi maailma. Hiekkaa hiekkaa ja matalaa. E6 tien varrelta ennen Lakselviä katsoin paikan jossa pohja tippui jyrkästi 16 metriin ja ulompanalähelle kolmea kymppiä. Illalla ohi ajaessamme oli tämän paikan etelä puolella paikallisia virvelin kanssakin joten kai siellä kalaakin täytyisi olla? Muualla todellakin oli matalaa ja syvän kohdalla pohja tippui jyrkästi 15 metrin paikkeille. Näkyvyys oli huonompi kuin aiemmissa paikoissa mutta silti useita metrejä. Pari kolme tuntia kiertelin mutta yhtä kuollutta kampelaa ja jotain pieniä pohjakaloja lukuunottamatta en ammuttavaa löytänyt. Syvemmällä tosin törmäsi kuningasrapuihin mutta tällä kertaa tyydyin vain tutkailemaan niiden touhuilua koska en ollut saalispussia mukaan ottanut (no eipä sinne kyllä montaa olisi tunkenutkaan.. :wink: ) ja letkuun tuollaista olisi ollut hieman hankala pujottaa.. Kampasimpukoita oli myös jonkin verran siellä täällä. Jälkeenpäin mietittynä illalla ilmeiseti olisi ollut parempi aika kun muitakin näytti olevan paikallai ja ehkä parempi paikka olisi voinut olla vieressä sijaitsevat pienen Klemetskjaerin edusta joka oli hieman ulompana? Tiedä sitten.

Suomen puolella sukeltaminen jäikin sitten vähemmälle sukulaissuhteita hoitaessa ja paremman puoliskon mielihaluja vuorostaan toteuttaessa.
Yhden Reissun tein Inarin järvellä hyljevuonon edustalla sijaitsevan kivikon paikkeilla mutta ukkosen jälkeen täysin tyyni järvi oli tehnyt kalat todella varovaisiksi. Muutamia harjuksia pääsin näkemään mutta silloinkin pohja ajat olivat jo kahta minuuttia ja meikäläisen kunnolla niitä ei kovin tiheään tehdä. Mutta silti yksi hienoimmista kokemuksista lipua peilityynellä pinnalla täydellisessä erämaan hiljaisuudessa ja sukeltaa pohjaan kivien väliin katselemaan harjuksen sulavaa uintia kirkkaassa vedessä. Tästä johtuen kai sukelluksetkin olivat todella rentoja ja rauhallisia. Sen päälle saunomista mökillä, grillaamista hyvässä seurassa ja aamuyöstä unten maille.

Kaiken kaikkiaan hieno reissu ja takaisinhan on päästävä! Hieman täytyy paremmin tutustua noihin vuorovesien liikkeisiin seuraava reissu voisi olla vaikkapa juuri lofooteille. Kuitenkin näiden paikkojen jälkeen on hippusen verran alitajuntaan taas kertynyt kokemusta erilaisista kalastuspaikoista ja kalojen käytöksestä joten seuraavan kerran vastaavassa paikassa ollessani on jo vähän ajatusta mihin suuntaan ei ainakaan kannata lähteä ja aavistus siitä minkälaisen pohjanmuodon kohdalta voisi alkaa fisuja etsimään ja ehkä taas oppia jotain uutta. :)

Henrik 104
Posts: 102
Joined: 4.8.2010 15:33:12
Location: Tolsa

Postby Henrik 104 » 8.8.2011 14:15:05

Hieno reissu ja raportti! Törmäsin topicciin vasta nyt, siksi myöhäiset kommentit. Olen sukeltanut jäämerellä muutaman kerran ja varsinkin Berlevågin vedet jäivät mieleen. Varangin vuonolla ennen Vesisaarta on rantakalastajienkin suosikkimesta Lintukalliot. Pikkuhaikilla pääsee kalaisille vesille ja isoakin on seassa, saattaa näkyviin osua joelle suuntaavia lohia myös! Ranta syvenee rauhallisesti ja kelppiä riittää suojaksi.
🐡

jampe
Posts: 43
Joined: 7.4.2008 16:13:06

berlevåågia

Postby jampe » 9.8.2011 4:01:11

Vai on henrik sukellellut Berlevågin seuduilla. Muutama reissu vapojen kanssa on tullut seuduille tehtyä, mutta sukeltaminen on jäänyt tenojoen tutkimiseen matkan varrella. Mistä lähdit dyykille? Millainen näkyvyys oli? Mitä kaloja saaliiksi on tullut?
Ensi kesänä voisi Lofoottien lisäksi sukeltaa myös jäämeressä ja informaatio siihen liittyen ei olisi pahaksi.

Tänks!

User avatar
Maza
Posts: 3098
Joined: 4.11.2004 0:43:32
Location: Uusikaupunki, Finland

YO!

Postby Maza » 16.8.2011 10:56:42

Tänä vuonna on tilanne ollut se, että etelä-Norjassa on satanut älyttömiä määriä. Tästä johtuen koko Trondheimin eteläisessä osassa Norjaa on vesi ollut todella sameeta + myös kylmää. Tronheimista ylöspäin on kuitenkin ollut todella hyvät olo suhteet.

Tarkoitan sitä, että jos haluaa varmasti onnistua kalastuksen ja veden kirkkauden + lämmön suhteen kannattaa ehdottomasti suunnata reissut Tronheimista pohjoiseen, välille Mo i Rana.

Lofootitkin ovat arvaamattomia ja selkeästi kalat ovat olleet kesällä enemmän vuonojen suulla kuin ulkomeren saarilla, mihin periaatteessa Lofoototkin kuuluu. Jäämerelle en itse uskalla lähteä kun vesi on niin pirun kylmää.

Keski-Norjassa Pohjoisosissa ( siis paikasta josta nyt puhun ) planktoni kukkii touko ja kesäkuussa mutta esimerkiksi huhtikuu on siellä vielä upeat aikaa....Ja sitten alkaa kesäkuun lopusta kirkastua ja kirkastuu koko ajan maaliskuuhun saakka.

Eli täämöstä vaan...

Maza

Foodie
Posts: 1
Joined: 10.7.2011 14:04:54

Postby Foodie » 7.6.2012 17:55:29

Heinakuussa olisi tarkoitus suunnata Norjaan perheen kanssa asuntovaunuilemaan viikoksi. Reittinä jotakuinkin tämä: http://goo.gl/maps/ebOU

Tarkoitus olisi myös harppuunoida jos vaan sopivaa kalaa sattuu kohdalle. Olisiko kenelläkään vinkata tuolta reitiltä erityisiä paikkoja missä kannattaa pysähtyä sukeltelemaan? Skrovan saaresta olen jo lukenutkin ja siellä on tarkoitus käydä.

Miten olette lisäksi hoitaneet saaliin pakastamisen / säilyttämisen?

MiGGes
Posts: 9
Joined: 13.5.2013 17:46:13
Location: Lappi

Postby MiGGes » 3.2.2014 10:49:25

Lofooteilla ei tarvi lähteä sinne kärkeen ajeleleen kalastusmielessä kun lähempääkin löytyy hyviä paikkoja. Lähimestatkin soveltuu rantaviskelyyn ja sukeltamiseenkin aivan varmasti. Meri kuhisee elämää ja vedet on kirkkaita.

Kävimme kesäkuussa 2009 Lofootti-> Alta välillä pitkän kalareissun. Paikkoja on runsaasti, mutta turistejakin ruuhkaisimpina aikoina riittää, joten saa välillä katsoa mihin auton ajaa. Rannalta tulee heitellenkin kalaa mielin määrin kun sattuu hyvä paikka kohdalle. Kalojen koko on virvelillä sellaista 1-5kg seitä ja turskaa pääasiassa. Kelit olivat suurimmanosan ajasta rennot ja vähäsateiset, ei myrskyjä.

Olen käynyt myös Ørstassa virvelöimässä ja sieltä tulee semmosia mörköjä että vapa taittuu veneen alle. Tutka ilmoitti parhaimmillaan yli 700metriä syvyyttä vuonossa joten ei kannata lähtä merta edemmäs sukeltelemaan.

Henkilökohtaisesti pidän Pohjois-Norjasta eniten. Sielä on helpot reitit ajaa ja nätit maisemat. Runsaasti rantapaikkoja. Tasaiset kelit verrattuna Etelä-Norjaan jossa parhaimmillaan tulee vettä puolivuotta yhteen menoon.

User avatar
Maza
Posts: 3098
Joined: 4.11.2004 0:43:32
Location: Uusikaupunki, Finland

YO!

Postby Maza » 7.2.2014 22:55:58

Nyt on ihan selvää, että sukelluskalastukseen ITSE LOFOOTIT ei ole paras mesta. Vaan ehdottomasti manner alue, eli siis Mo I ranasta mikä mesta vaan mantereella. Lofooteilla on tosiaan kesällä turisteja ja joka sillan alla porukkaa, joten itse suosittelen pohjois-Norjaa mutta mantereelta. siellä on sitä paitsi paljon halvempaa kuin Lofooteilla….

T Maza[/u]

User avatar
Elimuli
Posts: 36
Joined: 6.9.2013 11:54:40
Location: Turku

Re: Norjaan kalaan! Vinkkejä kaivataan.

Postby Elimuli » 21.7.2017 11:04:10

Moro,

meidän kahden amatöörin dyykkitiimi tekee 1-2 päivän pikapiston juurikin Mo I Ranan mestoille parin viikon päästä. Aikaa ei ole pidemmälle reissulle, ja siks tarkat koordinaatit hyvistä veteenmenopaikoista veneettömille harppuunakalastajille kiinnostaa, niin ei mee aika ihan surkeissa paikoissa sähläämiseen 8) Maksimi kalastussyvyys pidetään siinä 15 metrin hujakoilla.

Tuon sataman seutua ollaan katottu, ja siitä pohjoiseen olevaa levähdyspaikkaa https://kartor.eniro.se/?c=66.339968,12 ... 5&l=aerial

Jos ei kellään oo muuta tiedossa, niin noilla mennään!

-Samuli

User avatar
Maza
Posts: 3098
Joined: 4.11.2004 0:43:32
Location: Uusikaupunki, Finland

Re: Norjaan kalaan! Vinkkejä kaivataan.

Postby Maza » 9.8.2017 12:41:40

Mites meni Samuli?

t Matti

User avatar
Graybear
Posts: 55
Joined: 19.9.2014 1:39:57
Location: Pirkkala

Re: Norjaan kalaan! Vinkkejä kaivataan.

Postby Graybear » 10.8.2017 14:07:31

Kuvia tulee Nordic Faceen runsaasti hienoista saaliista Norjassa. Taustoilla komeilee jos jonkinmoista siltaa ja kapeikkoja. Kiinnostaisi enemmän tietää tämän päivän tilannetta miten Norjassa pärjätä. Onko saaliit pääosin saatu juuri sillan pilareiden juurelta? Kapeikkojen pohjasta? Rantojen jyrkiltä rinteiltä? Onko saalis saatu silloin kun vuorovesi on paikoillaan, vai virtausta sisään vai ulos? Kuvia tulee eniten heinäkuun/elokuun vaihteessa ja jälkeen, onko tällöin ihmisten lomat vai paras aika mennä saalistamaan nykyään. Saisiko tänne osoitteita ko. kohteista mitkä ovat toimineet ihan uimalla rannasta ja mihin lähelle on päässyt autolla.

Tämä lähinnä että tietäisi mihin/milloin järjestäisin itseni perheeni kanssa Norjassa muun loma-kiertoajelun lomassa. Siten että voisin käydä muutaman tunnin muutaman päivänä dyykkaamassa, ilman mahdollisuuksia sen enempää etsiä paikkoja. Sais sen ekan turskankin viel. A-luokan kalastuslomaa on turha odotella vuosikausiin ;)
-Mika K

User avatar
TuukkaG
Posts: 45
Joined: 3.7.2014 17:19:38
Location: Kangasala

Re: Norjaan kalaan! Vinkkejä kaivataan.

Postby TuukkaG » 7.9.2017 15:29:50

Nyt lähtee toka Norjan reissu ja jos säät suo niin siellä vedessä toivos vielä näkevän jotakin. Voi vaan olla saatanan olla kylmää vettä vastassa kun 1. Lokakuuta on räpylät meressä... Ja toinen mikä ois hieno juttu jos GoProssa riittäis akku tällä kertaa kuvaamaan, Hitrassa nimittäin oli kiva huomata just ennen sukellusta et ei oo kamerassa virtaa.


Return to “Ulkomaanreissut - Trips abroad”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest