Page 1 of 1

Gran canaria

Posted: 28.9.2011 11:41:59
by Paloski
Olen menossa kanarialle syyslomalla ja ajattelin ottaa mukaan harppuunan, kun oon kuullut paikasta missä ei ole turisteja vaan voi sukellella rauhassa. Tiedättekö tarvitseeko mitään lupia harppuunan tuontiin. Kyselevätköhän tullissa mitään? En tiedä näistä, kun en oo ollut ulkomailla harppuunan kanssa ennen.

YO!

Posted: 30.9.2011 6:59:59
by Maza
Harppuunan kanss on ok matskustaa. Aina kuitenkin kun kysytään, että mitä sulla on siinä pidemmässä laukussa, niin kannattaa sanoa, että kalastusvälineitä, siis virvelinvapoja etc...

Ei muutenkan kannata sanoa, että sukeluuskamaa koska ne lätkäsevät nykyään sukelluskamoista lisämaksun.

Mutta esim kun mentiin Portugaliin niin tilattiin etukäteen sukelluspaketti. Se tarkoitti sitä, että sai vietyä "sukelluskassissa" 32 kiloa ylimääräistä 35 eurolla. Ihan hyvä diili nykyään, kun ottavat muutamasta ylikilosta nykyään saman summan.

Kanarialla kannattaa ottaa selvää missä saa sukelluskalastaa ja missä ei. Ja pitää aina olla poiju kun menee suolaamaan. Raumalainen Pertti Laakso tuntee mestan parhaiten. Soit sille ja kysy viel detskuja jos on tarvetta.

Tsemppiä.

Matti

Posted: 3.10.2011 10:48:45
by Paloski
Kiitti. Pitääpi varmaan varata rahaa tulliin, jos innostuvat tutkimaan laukun.

Posted: 5.10.2011 12:10:33
by Paloski
Mistähän saisin hänen yhteystiedot? Googlaamalla ei tuntunut löytyvän.

Posted: 15.1.2012 11:40:50
by Paloski
Olin siis lokakuussa gran canarialla playa de amadoresissa. Se on puerto ricon vieressä. Parhaat paikat ovat amadoreksesta 1-3 kilometrin päässä ja niihin on helppo mennä.

näkyvyys oli hyvä ja kalaa oli mutta isommat olivat kauempana amadoreksesta vaikka siellä olikin paljon kalastajia rannoilla. Matka olisi ollut loistava, jos olisin saanut ammuttua noin 2-3 kiloisen barrakudan mutta nostin harppuunan sitä kohti liian nopeasti ja se karkasi kauemmas ulapalle.

kalaa on ja löytäisi enemmänkin, jos tuntisi lajit ja paikan paremmin.

Posted: 13.9.2012 10:46:36
by Paloski
Olen taas tänä vuonna menossa suunnilleen samalla alueelle. Tällä kertaa tiedän enemmän paikkoja. Viimeksi löytyi parhaat paikat vasta toiseksi viimeisenä päivänä.
Moganin ja Puerto ricon välillä liikkuu muuten turistiveneitä tiuhaan tahtia. Niillä kannattaa käydä katsomassa paikat Moganin ja Puerto ricon välistä. Voi myös jatkaa itse Moganista eteenpäin.